Táto dobrota je určená najmä deťom, pretože ich zaujme krásnou žltou farbou. Nepoužijeme klasickú želatínu, ktorá je živočíšneho pôvodu, ale agar. Kúpite ho v každej predajni zdravej výživy. Recept môžete použiť aj na ovocnú tortu ako jednu z vrstiev. Nepoužijeme cukor ani mlieko.
Na kúsky pokrájané mango a banán spolu s jablkovou šťavou rozmixujeme, ale nie úplne dohladka. Malé kúsky ovocia sú vítané. Prelejeme do hrnca a privedieme k varu. Pridáme agar a trošku vanilky spolu s citrónovou šťavou. Necháme iba veľmi opatrne prevrieť asi minútu a odstavíme. Hmotu občas premiešame a necháme mierne vychladnúť. Potom prelejeme do misiek a dáme do chladu stuhnúť. Ozdobíme ovocím alebo niečím, čo majú deti rady.